Otsin sobivat automatti oma autole:

Uus! Automaadid jaoks BMW G23 (4 serie) cabrio 2021-

Uus! Automaadid jaoks BMW G23 (4 serie) cabrio 2021-

BMW on tuntud oma elegantsi, jõudluse ja innovatsiooni segu poolest ning on G23 4. seeria kabriolettiga taas lati kõrgemale tõstnud. See 2021. aastal esitletud kabriolett pakub ahvatlevat kombinatsiooni stiilist, tehnoloogiast ja sõidurõõmust.

BMW G23 kabriolett on julge ja moodsa disainiga, mis on nii sportlik kui ka rafineeritud. Tundlik suur neerurida on eksimatult BMW ja annab autole võimsa välimuse. Pikk kapotikaane, lühikesed üleulatuvused ja elegantsed voolujoonelised jooned aitavad kaasa dünaamilisele esteetikale, mis tõmbab kohe tähelepanu. Avatud katusega muutub G23 Cabriolett elegantseks, avatud sportautoks. Ainult 18 sekundiga avatav või suletav riidest katus pakub klassikalist kabriolett-kogemust, pakkudes samal ajal suurepärase heliisolatsiooni ja soojusmugavust, kui katus on suletud.

BMW G23 interjöör on luksuse ja innovatsiooni musternäidis. Kvaliteetsed materjalid, nagu Vernasca nahk ja peen puit, loovad esmaklassilist atmosfääri. Juhti tervitab kasutajasõbralik armatuurlaud, mis on varustatud uusimate tehnoloogiatega, sealhulgas 12,3-tollise digitaalse armatuurlaua ja 10,25-tollise infotainment-süsteemiga BMW iDrive 7.0. Need süsteemid pakuvad sujuvat ühenduvust ja kasutajasõbralikku kasutamist. Need süsteemid pakuvad sujuvat ühenduvust ja intuitiivset kasutajamugavust, nii et juht on alati ühenduses ja kontrolli all.

Kapoti all pakub BMW G23 erinevaid võimsaid mootoreid, alates tõhusatest neljasilindrilistest kuni võimsate kuuesilindriliste mootoriteni. Mudelid 420i ja 430i toodavad vastavalt 184 ja 258 hj, samas kui M440i xDrive 3,0-liitrise reasekuuendsilindrilise mootoriga toodab muljetavaldavad 374 hj. Need mootorid on ühendatud kaheksakäigulise Steptronic-automaatkäigukastiga, mis tagab sujuva ja tundliku jõudluse. G23 Cabrioleti sõidukogemust täiustavad veelgi adaptiivne M vedrustus ja lisavarustusena pakutav xDrive nelikveo, mis pakuvad täiuslikku tasakaalu mugavuse ja sportlikkuse vahel.

Ka ohutus- ja sõiduabisüsteemid on BMW G23 Cabrioleti puhul silmapaistvad. Sellised standardvarustuses olevad funktsioonid nagu adaptiivne püsikiiruse hoidja, sõidurajalt kõrvalekaldumise abimees ja automaatne hädapidurdus aitavad kaasa ohutule sõidukogemusele. Lisaks on saadaval palju lisavarustust, nagu näiteks head-up display, parkimisassistent ja 360-kraadine kaamerasüsteem, mis parandavad sõidukogemust veelgi.

BMW G23 4. seeria kabriolett kehastab kõike, mida BMW tähistab: dünaamilist juhitavust, luksuslikku mugavust ja tipptasemel tehnoloogiat. Ükskõik, kas soovite avatud katusega ranna ääres juhuslikult kruiisida või nautida sportlikku sõitu kurvilistel teedel, G23 kabriolett pakub sõiduelamust, mis on nii ergutav kui ka rafineeritud. See kabriolett ei ole lihtsalt üks auto rohkem, see on stiili ja jõudluse avaldus, mis teeb iga sõidu nauditavaks.

Meie kollektsioonis on sellele autole sobiv sobivus.

De producten uit dit bericht