Otsin sobivat automatti oma autole:

Uus! Automaadid jaoks Mazda CX-60 2022-

Uus! Automaadid jaoks Mazda CX-60 2022-

Autotööstus muutub pidevalt ja igal aastal puutume kokku uute mudelitega, mis esindavad tehnoloogia, mugavuse ja jõudluse uut taset. Üks tähelepanuväärsemaid 2022. aasta uudiseid on Mazda CX-60, maastur, mis ühendab Mazda traditsioonilise DNA täiustatud uuenduste ja keeruka disainiga. Mazda CX-60 on visuaalne meistriteos. Välisdisainis on puhtad jooned ja sportlik välimus, mis muudab auto elegantseks ja võimsaks. Omanäoline iluvõre ja teravad esituled annavad CX-60-le enesekindla välimuse, samas kui peened kroomitud detailid ja ujuv katuse disain rõhutavad luksust ja rafineeritust. Mazda on võtnud kasutusele Kodo disainifilosoofia, mille tulemuseks on sujuv ja energiline sõiduk isegi seistes. Laiad poritiibad ja muljetavaldavad 20-tollised veljed rõhutavad selle sportlikku iseloomu.

Niipea, kui sisenete Mazda CX-60 salongi, leiate end kohe luksuse ja mugavuse oaasist. Kabiin on viimistletud kvaliteetsete materjalidega, nagu Nappa nahk, vahtrapuit ja kroomaktsendid, mis lisavad rafineerituse ja kvaliteedi tunnet. Avaras salongis on mugavad istekohad viiele reisijale ning reguleeritavad mäluistmed tagavad, et kõik istuvad ideaalses asendis. CX-60 on varustatud ka uusima Mazda teabe- ja meelelahutussüsteemiga. 12,3-tolline puuteekraan on intuitiivne ja hõlpsasti kasutatav, navigeerimine, nutitelefoni integreerimine Apple CarPlay ja Android Auto kaudu ning esmaklassiline Bose helisüsteem tagavad suurepärase helikvaliteeti.

Mazda CX-60 kapoti all on võimsad ja tõhusad jõuallikad. Mazda pakub mitmesuguseid mootorivalikuid, sealhulgas 2,5-liitrist neljasilindrilist bensiinimootorit ja täiustatud pistikühendusega hübriidjõuallikat. Hübriidversioonis on ühendatud 2,5-liitrine bensiinimootor ja elektrimootor, mille tulemuseks on muljetavaldav jõudlus ja suurepärane kütusesäästlikkus. CX-60 sõidukogemus on võrratu tänu sportlikkuse ja mugavuse täiuslikule tasakaalule. Auto varustusse kuulub ka Mazda i-Activ AWD-süsteem, mis tagab optimaalse haarduvuse ja stabiilsuse kõikides teeoludes. Lisaks pakub Skyactiv šassii arhitektuur dünaamilist ja reaktiivset sõidukogemust, samal ajal kui täiustatud müraisolatsioon ja sujuv sõit suurendavad mugavust.

Ohutus on Mazda CX-60 jaoks esmatähtis. Mudel on varustatud mitme täiustatud turvasüsteemiga, mida tuntakse i-Activsense nime all. Nende hulka kuuluvad adaptiivne püsikiiruse hoidja, pimenurga jälgimine, sõidurajal püsimise abi, automaatne hädapidurdus ja liiklusmärkide tuvastamine. Need tehnoloogiad töötavad koos, et toetada juhti ja vähendada õnnetuste ohtu. Lisaks on CX-60-l head-up ekraan, mis projitseerib olulise sõiduteabe esiklaasile, hoides juhi pilgu teel. 360-kraadine kaamera ja parkimisandurid muudavad parkimise ja kitsastes kohtades manööverdamise lihtsamaks.

Mazda CX-60 seab oma elegantse disaini, luksusliku interjööri, arenenud tehnoloogia ja muljetavaldava jõudlusega linnamaasturite kategoorias uued standardid. Olgu tegemist mugava pereauto või dünaamilise ja tõhusa sõidukogemusega, CX-60 pakub seda kõike. Mazda jääb truuks Jinba Ittai filosoofiale – tasakaal auto ja juhi vahel – ning viib selle CX-60-ga veelgi kõrgemale tasemele. See mudel on kindlasti tähelepanuväärne valik kõigile, kes otsivad esmaklassilist linnamaasturi kogemust.

Meie kollektsioonis on sellele autole sobiv sobivus.

De producten uit dit bericht