Otsin sobivat automatti oma autole:

Uus! Automaadid jaoks Mercedes EQE V295 2022-

Uus! Automaadid jaoks Mercedes EQE V295 2022-

Mercedes EQE V295 (2022-) on verstapostiks elektriautode arengus, mis on spetsiaalselt loodud selleks, et domineerida elektrilise luksussedaani segmendis. Selle turuletoomisega on Mercedes-Benz kinnitanud oma pühendumust innovatsioonile ja jätkusuutlikkusele.

EQE V295 väliskuju on moodsa disaini ja aerodünaamika eeskuju. Oma voolujooneliste joonte ja suletud võrega paistab auto kohe silma kui suure jõudlusega elektriauto. Ümbritsev LED-valgustus, sealhulgas iseloomulikud päevased sõidutuled, aitab kaasa nii auto esteetilisusele kui ka turvalisusele.

EQE interjöörist jääb ülevoolav mulje luksusest ja tehnoloogiast. Keskseks tunnuseks on MBUX Hyperscreen, tohutu kumer ekraan, mis katab peaaegu kogu salongi laiuse. See ekraan ühendab armatuurlaua, infotainment-süsteemi ja kliimaseadme ühtseks kasutajaliideseks. Kvaliteetsete materjalidega polsterdatud istmed pakuvad erakordset mugavust ning neid saab varustada selliste funktsioonidega nagu massaaž ja ulatuslikud reguleerimisvõimalused. Hoolikas heliisolatsioon tagab vaikse ja lõõgastava sõidukogemuse.

Kapoti all on võimas elektriline jõuallikas, mis tagab muljetavaldava jõudluse. Sõltuvalt valitud versioonist suudab EQE kiirendada 0-100 km/h vähem kui viie sekundiga. Akud pakuvad täislaadimisega rohkem kui 600 kilomeetrit sõiduulatust, sõltuvalt sõidutingimustest ja konfiguratsioonist. Laadimine on tõhus tänu kiirlaadimise toetusele, mis võimaldab EQE-d sobivas laadimisjaamas umbes 30 minutiga 80% ulatuses laadida. See muudab auto väga sobivaks nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka pikkadeks sõitudeks.

Mercedes on varustanud EQE suure hulga täiustatud tehnoloogiatega. Infotainment-süsteem MBUX pakub hääljuhtimist, navigatsiooni koos liitreaalsusega ja nutitelefonide sujuvat integreerimist. Juhiabisüsteemid, nagu adaptiivne püsikiiruse hoidja, aktiivne sõidurada-assistent ja automaatne hädapidurdamine, suurendavad nii ohutust kui ka sõidumugavust. Lisaks sellele on EQE-l üle õhu toimuvad uuendused, mis võimaldavad auto tarkvara pidevalt uuendada ilma edasimüüja juures käimata.

EQE on rohkem kui lihtsalt luksuslik elektriauto; see on oluline osa Mercedese strateegiast jätkusuutlikuma tuleviku nimel. Ettevõte on pühendunud kogu oma mudelivaliku elektrifitseerimisele ja EQE mängib selles võtmerolli. Kasutades tootmises taastuvaid energiaallikaid ja säästvaid materjale, astub Mercedes olulisi samme CO2-neutraalsuse suunas.

Mercedes EQE V295 esindab luksuse, tehnoloogia ja jätkusuutlikkuse harmoonilist sulamit. See auto seab uue standardi selle kohta, milline võib ja peaks olema elektriline sedaan, millel on muljetavaldav jõudlus, täiustatud tehnoloogia ja rafineeritud disain. Neile, kes otsivad kompromissitut elektrilist sõidukogemust, tegemata kompromisse luksuse ja mugavuse osas, pakub Mercedes EQE veenvat valikut. EQE V295 tutvustamine kinnitab taas, et Mercedes-Benz on elektrilisele tulevikule ülemineku esirinnas ja jätkab innovatsiooni, et pakkuda parimat sõidukogemust.

Meie kollektsioonis on sellele autole sobiv sobivus.

De producten uit dit bericht