Otsin sobivat automatti oma autole:

Uus! Automaadid jaoks Mercedes W107 SL (cabriolet) 1971-1989

Uus! Automaadid jaoks Mercedes W107 SL (cabriolet) 1971-1989

Mercedes W107 SL, ikooniline kabriolett, mida toodeti aastatel 1971-1989, on endiselt luksuse ja elegantsi sümbol maanteel. Selle pika tootmissarja hulka kuulusid nii R107 roadster kui ka C107 kupee, kuid eelkõige on kabriolettversioon vallutanud autohuviliste südamed kogu maailmas. Tänu oma ajatule disainile, täiustatud tehnoloogiale ja eksimatule Mercedes-kvaliteedile on W107 SL endiselt kollektsionääride ja klassikaliste autode austajate seas väga hinnatud.

Esitlusel 1971. aastal sai Mercedes W107 SL kohe kiita oma rafineeritud joonte ja muljetavaldava välimuse eest. Pika kapoti, laia võrega ja aerodünaamilise kerega disain oli andeka Mercedes'i disaineri Friedrich Geigeri töö. Auto ei kiirganud mitte ainult luksust, vaid pakkus ka praktilisi eeliseid, nagu suur pagasiruum ja mugavad istmed. Kvaliteetse naha ja peene puiduga sisustus rõhutas selle kabrioleti esmaklassilist iseloomu.

Kapoti all pakkus W107 SL erinevaid võimsaid mootoreid. Esitlusel oli valida kuue- ja kaheksasilindriliste mootorite vahel, alates 2,8-liitristest sirgjoonelistest kuni hilisemate mudelite muljetavaldava 5,6-liitrise V8 mootorini. Need mootorid pakkusid mitte ainult sujuvat ja võimsat sõitu, vaid ka usaldusväärsust, mille poolest Mercedes oli tuntud. SL oli varustatud täiustatud vedrustuse ja pidurisüsteemiga, mis tagas suurepärase haardumise ja sõidumugavuse.

Tootmisaastate jooksul läbis W107 SL mitmeid uuendusi ja täiustusi, nii tehnilisi kui ka esteetilisi. 1980. aastal sai auto näouuenduse, mis hõlmas uusi kaitserauaplaate ja valuvelgi. Uuendatud mootorid vastasid rangematele heitmenormidele, ilma et see oleks vähendanud jõudlust. Ka ohutusele pöörati suurt tähelepanu, nii et SL sai ABS-pidurid ja turvapadjad, mis olid tolleaegse sportauto jaoks uuenduslikud.

Mercedes W107 SL ei pälvinud mitte ainult kriitikute tunnustust, vaid oli ka väga populaarne kuulsuste ja kuninglike isikute seas. Kuulsad omanikud, nagu John Lennon, Frank Sinatra ja Iraani šahh, rõhutasid kõik selle kabrioleti staatust. Auto mängis ka silmapaistvat rolli paljudes filmides ja telesarjades, mis tugevdas veelgi selle ikoonilist staatust.
Tänapäeval on Mercedes W107 SL endiselt ihaldatud klassika. Selle ajatu disain ja kindel tehnika teevad sellest autost restaureerimisprojektide ja klassikaliste autode rallide lemmiku. Heas seisukorras eksemplaride väärtus tõuseb jätkuvalt, mis näitab selle erakordse auto jätkuvat atraktiivsust ja tunnustust. W107 SL-i omanikud võivad igal pool loota imetlevatele ja tunnustavatele pilkudele.

Lühidalt öeldes esindab Mercedes W107 SL autotehnika ajastut, kus stiil, jõudlus ja kvaliteet käisid käsikäes. Selle pärand elab edasi autohuviliste ja kollektsionääride südames, kes hindavad jätkuvalt selle klassikalise auto ajatut ilu ja sõidukogemust. W107 SL on endiselt autode klassi ja elegantsuse eksimatu sümboliks, olgu see siis suvine sõit avatud katusega või elegantne esinemine vanaaegsel üritusel.

Meie kollektsioonis on sellele autole sobiv sobivus.

De producten uit dit bericht