Otsin sobivat automatti oma autole:

Uus! Automaadid jaoks MG ZS bensiin 2019-

Uus! Automaadid jaoks MG ZS bensiin 2019-

2019. aastal turule toodud MG ZS tähistab MG jaoks olulist sammu Euroopa turule naasmisel. See kompaktne, bensiinimootoriga saadaval olev SUV-mudel pakub huvitavat kombinatsiooni stiilist, funktsionaalsusest ja taskukohasusest.

MG ZS-i välimus on moodsa ja atraktiivse disainiga. Esiküljel domineerib suur võrega, mille keskel on silmatorkavalt MG logo. Puhtad jooned ja dünaamilised vormid loovad sportliku välimuse, mis sobib hästi maasturite kaasaegse maitsega. Esituled on teravalt kujundatud ja varustatud LED-päevaste sõidutuledega, mis aitavad kaasa esmaklassilisele välimusele.

MG ZS-i sisemuses paistab silma avar ja hästi kujundatud salong. Siseruum pakub piisavalt ruumi viiele sõitjale ja nende pagasile tänu nutikalt kujundatud istmetele ja olemasoleva ruumi praktilisele kasutamisele. Armatuurlaud on ülevaatlik ja varustatud nii Apple CarPlay kui ka Android Autoga ühilduva puutetundliku infotainment-süsteemiga. See süsteem võimaldab hõlpsasti integreerida nutitelefoni autoga ning pakub juurdepääsu navigatsiooni-, muusika- ja kommunikatsioonirakendustele.

Kapoti all saab MG ZS valida kahe bensiinimootori vahel: 1,5-liitrise neljasilindrilise ja 1,0-liitrise turbolaadimisega kolmesilindrilise mootori vahel. Mõlemad mootorid on loodud nii, et nad pakuvad head tasakaalu jõudluse ja kütusesäästlikkuse vahel. 1,5-liitrise mootori võimsus on 106 hj, 1,0-liitrise turbomootori võimsus on 111 hj. Need mootorid on sõltuvalt valitud versioonist ühendatud manuaalkäigukasti või automaatkäigukastiga. Sõidukogemust iseloomustab mugav vedrustus, mis neelab hästi teekõrgendusi, ja otsene roolimine, mis annab sõidu ajal kindlustunnet.

Teine MG ZS-i tugevus on selle ulatuslik standardvarustus. Isegi algtasemel mudelid on varustatud selliste oluliste turvaelementidega nagu tagurduskaamera, parkimisandurid ja mitmed turvapadjad. Kõrgemate versioonide puhul lisanduvad sellised funktsioonid nagu automaatne kliimakontroll, panoraamkatus ja luksuslikumad polsterdused. See muudab MG ZS-i väga atraktiivseks valikuks oma segmendis, eriti arvestades selle konkurentsivõimelist hinda.

Ka ohutuse osas saab MG ZS häid punkte. Mudel on varustatud mitmete täiustatud ohutussüsteemidega, sealhulgas automaatse hädapidurdusabiga, sõidurajal hoidmise abiga ja pimeala tuvastamisega. Need funktsioonid ei aita mitte ainult vältida õnnetusi, vaid aitavad ka kaasa nii juhi kui kaassõitjate rahustavale sõidukogemusele.

MG ZS on alates selle turuletulekust alates saanud positiivset tagasisidet nii kriitikutelt kui ka tarbijatelt. Selle kombinatsioon kaasaegsest disainist, avarast ja hästi varustatud salongist, kütusesäästlikest mootoritest ja konkurentsivõimelisest hinnast teeb sellest atraktiivse valiku kompaktse linnamaasturi segmendis. Lisaks pakub MG seitsmeaastast või 150 000 kilomeetri pikkust pikendatud garantiid, mis rõhutab usaldust sõiduki töökindluse ja vastupidavuse suhtes.

MG ZS tõestab, et MG on endiselt võimeline tootma uuenduslikke ja taskukohaseid sõidukeid, mis vastavad kaasaegse tarbija vajadustele. Oma atraktiivse stiili, mugavuse ja ohutuse kombinatsiooniga on MG ZS tugev konkurent kompaktsete maasturite maailmas.

Meie kollektsioonis on sellele autole sobiv sobivus.