Otsin sobivat automatti oma autole:

Uus! Automaadid jaoks Nissan Ariya FE0 2022-

Uus! Automaadid jaoks Nissan Ariya FE0 2022-

Nissan Ariya FE0 2022 on elektriline crossover, mis tähistab Nissani jaoks sammu edasi nii disaini kui ka tehnoloogia osas. See auto tähistab järgmist etappi elektrisõidukite arengus ja lubab kehtestada uue standardi elektrilise liikuvuse maailmas.

Esmapilgul on Ariya futuristlik disain kohe silmatorkav. Selle puhtad jooned, aerodünaamiline kuju ja minimalistlik disain annavad autole kaasaegse ja luksusliku välimuse. Lai esiosa koos V-kujulise valgustatud võrega ja teravad LED-ajutuled tugevdavad auto kaasaegset iseloomu. Ariya siluett on elegantne, voolujooneline katusejoon jätab sportliku mulje. Auto tagaosas on silmatorkav täispikkuses valgusfoor, mis lisab sellele ainulaadset välimust.

Interjööris jätkub futuristlik lähenemine. Ariya salong on avar ning pakub avatuse ja mugavuse tunnet. Interjööris kasutatud materjalid õhkavad luksust ja on kvaliteetsed. Tänu haptilise tagasiside nuppudele ja suurele puuteekraanile on armatuurlaud ülevaatlik ja praktiliselt nupuvaba. See minimalistlik disain loob rahulikku ja kaasaegset sõidukeskkonda. Istmed on ergonoomiliselt kujundatud ja pakuvad suurepärast tuge, mis on eriti märgatav pikematel sõitudel.

Tehnoloogia osas on Nissan Ariya esirinnas. Auto on varustatud uusima Nissan Intelligent Mobility süsteemiga, mis pakub täiustatud sõiduabifunktsioone ja turvaelemente. Nende hulka kuulub ProPILOT Assist 2.0, süsteem, mis võimaldab muu hulgas poolautonoomset sõitu kohanduva püsikiiruse reguleerimise ja sõiduraja assistendi abil. Lisaks on Ariya varustatud 360-kraadise kaameraga, parkimisanduritega ja automaatse pidurdussüsteemiga, mis tuvastab jalakäijaid ja jalgrattureid.

Mis puutub jõudlusesse, siis Nissan Ariya pakub mitmeid akuvariante, mis ulatuvad 63 kWh-st kuni 87 kWh-ni, võimaldades sõltuvalt valitud konfiguratsioonist umbes 400 kuni 500 kilomeetri pikkust läbisõitu täislaadimisega. Auto on saadaval nii esiveolise kui ka nelikveoga, mis kannab nimetust e-4ORCE. Viimane pakub paremat haardumist ja stabiilsust, mis on eriti kasulik halbades ilmastikuoludes või ebatasasel teel. Kiirendus on muljetavaldav, võimsamate mudelite puhul on kiirus 0-100 km/h alla viie sekundi.

Lisaks muljetavaldavale ulatusele ja jõudlusele pakub Ariya ka mugavaid laadimisvõimalusi. Auto toetab kiirlaadimist, mis võimaldab akut lühikese ajaga märkimisväärselt laadida. See muudab Ariya sobivaks mitte ainult igapäevaseks pendeldamiseks, vaid ka pikemateks sõitudeks.

Nissan Ariya ei ole lihtsalt üks järjekordne elektriauto; see on sümbol sellest, kuhu Nissan oma elektriautodega liigub. Selles on ühendatud stiil, mugavus, täiustatud tehnoloogia ja võimas jõudlus ühes muljetavaldavas paketis. Kõigile, kes otsivad edumeelset ja usaldusväärset elektriautot, pakub Nissan Ariya FE0 2022 pilguheit autosõidu tulevikku.

Meie kollektsioonis on sellele autole sobiv sobivus.