Otsin sobivat automatti oma autole:

Uus! Automaadid jaoks Nissan Qashqai e-Power 2022-

Uus! Automaadid jaoks Nissan Qashqai e-Power 2022-

Nissan Qashqai e-Power, mis võetakse kasutusele 2022. aastal, tähistab olulist sammu Nissani crossoverite mudelivaliku arengus. See uuenduslik hübriidmaastur pakub ainulaadset sõidukogemust, ühendades elektrilise ajami ja ainult generaatorina toimiva sisepõlemismootori tõhususe. See süsteem, mida nimetatakse e-Poweriks, on Euroopas esmakordselt saadaval Qashqai puhul ja lubab ületada lõhe täielikult elektriautode ja traditsiooniliste hübriidide vahel.

Qashqai e-Power on loodud tulevikku silmas pidades. See kasutab 1,5-liitrist kolmesilindrilist bensiinimootorit, mis töötab koos elektrimootoriga. Erinevalt tavapärastest hübriididest ei aja sisepõlemismootor otseselt rattaid. Selle asemel laeb see akut, mis toidab elektrimootorit. Selle tulemuseks on elektriautodele omane sujuv ja vaikne sõidukogemus, ilma et juht peaks muretsema aku laadimise pärast välisest energiaallikast.

Nissan Qashqai e-Poweri disain õhkab modernsust ja tugevust. Puhtad jooned ja dünaamiline stiil annavad autole sportliku välimuse, samas kui avar ja luksuslik interjöör pakub mugavust ja stiili nii juhile kui ka sõitjatele. Täiustatud tehnoloogiad ja kvaliteetsed materjalid interjööris loovad esmaklassilist tunnet. Mõtle pehmete materjalide kasutamisele, avarale 12,3-tollisele digitaalsele armatuurlauale ja keskselt paiknevale infotainment-süsteemile, mis pakub sujuvat ühenduvust ja kasutusmugavust.

Sõiduomaduste poolest pakub Qashqai e-Power muljetavaldavat tasakaalu võimsuse ja tõhususe vahel. Elektrimootori otsene pöördemoment tagab elujõulise kiirenduse, samal ajal kui intelligentsed energia taaskasutamise tehnoloogiad aitavad kaasa madalamale kütusekulule. E-Power-tehnoloogia tagab, et sisepõlemismootor töötab alati kõige tõhusamas vahemikus, mille tulemuseks on väiksemad heitkogused ja puhtam keskkond.

Ohutus on alati olnud Nissani jaoks prioriteet ja Qashqai e-Power ei ole siinkohal erandiks. Auto on varustatud mitmete täiustatud sõiduabisüsteemidega, näiteks ProPILOT Assist, mis aitab säilitada sõiduraja hoidmist, reguleerida automaatselt kiirust ja hoida ohutut vahemaad eesoleva autoga. Samuti on olemas sellised funktsioonid nagu automaatne hädapidurdus, jalakäijate tuvastamine ja 360-kraadine kaamera, mis aitavad juhil võimalikke ohte tuvastada ja vältida.

Kokkuvõttes esindab Nissan Qashqai e-Power 2022 uuenduslikku ja tulevikku suunatud lähenemist hübriidsõidukitele. Ühendades elektrilise sõidukogemuse bensiinimootori usaldusväärsuse ja mugavusega, pakub see maastur atraktiivset alternatiivi nii traditsioonilistele hübriididele kui ka täielikult elektriautodele. Qashqai e-Power on veenev näide Nissani jätkuvast pühendumusest tehnoloogilisele arengule ja säästvale liikuvusele.

Meie kollektsioonis on sellele autole sobiv sobivus.

De producten uit dit bericht