Otsin sobivat automatti oma autole:

Uus! Automaadid jaoks Nissan X-Trail T33 e-Power 2021-

Uus! Automaadid jaoks Nissan X-Trail T33 e-Power 2021-

Nissan X-Trail T33 e-Power, mis tuleb turule 2021. aastal, on murranguline samm linnamaasturite arendamisel. See uuenduslik hübriid ühendab X-Traili mitmekülgsuse ja vastupidavuse Nissani täiustatud e-Power-tehnoloogia, mille tulemuseks on ainulaadne sõidukogemus, mis on nii tõhus kui ka võimas. Selle kombinatsiooniga on Nissan suunatud uue põlvkonna keskkonnateadlikele juhtidele, kes ei soovi teha kompromisse jõudluse ja mugavuse osas.

X-Trail T33 e-Poweri keskmes on revolutsiooniline e-Power süsteem, mis erineb traditsioonilistest hübriididest. 1,5-liitrine kolmesilindriline bensiinimootor töötab üksnes generaatorina, et laadida akut, mis omakorda ajab elektrimootorit. See tähendab, et rattaid ajab alati elektrimootor, mis tagab sujuva ja otsese kiirenduse ning täielikult elektriautoga sarnase sõidukogemuse. Bensiinimootor toimib ainult abistava jõuallikana, mis vähendab oluliselt kütusekulu ja heitkoguseid.

Nissan X-Trail T33 e-Poweri disain on sama muljetavaldav kui selle all olev tehnoloogia. Välimus ühendab jõulised maasturi omadused elegantsete joonte ja moodsa disainiga. Dünaamiline esiosa koos Nissani iseloomuliku V-Motion võrega annab autole võimsa välimuse. Sees pakub X-Trail ruumikat ja luksuslikku keskkonda koos kvaliteetsete materjalide ja täiustatud tehnoloogiatega. Infotainment-süsteem on intuitiivne ja ühendatud, digitaalne kokpit pakub juhile kogu vajalikku teavet selgelt ja arusaadavalt.

Jõudluse poolest ei valmista X-Trail T33 e-Power pettumust. Elektriajami kohene reageerimine pakub dünaamilist sõidukogemust, samal ajal kui intelligentne energiajuhtimissüsteem tagab optimaalse tõhususe. Auto on varustatud mitme sõidurežiimiga, mis võimaldab juhtidel valida maksimaalse jõudluse või maksimaalse kütusesäästu vahel, sõltuvalt nende vajadustest ja sõidutingimustest. Võimsa elektrimootori ja tõhusa sisepõlemismootori kombinatsioon tagab ühtlase, võimsa ja vaikse sõidu ka kõrgematel kiirustel.

Ohutus- ja juhiabisüsteemid on alati olnud Nissani jaoks prioriteediks ning X-Trail T33 e-Power ei ole siinkohal erandiks. Auto on varustatud Nissani ProPILOT Assistiga, mis aitab sõidurajal hoidmisel, automaatsel kiiruse reguleerimisel ja eesoleva autoga ohutu vahemaa hoidmisel. Samuti on olemas sellised funktsioonid nagu automaatne hädapidurdus, jalakäijate tuvastamine ja ulatuslik hulk turvapotte, mis tagavad kõigi sõitjate ohutuse. Need süsteemid töötavad sujuvalt koos, et pakkuda rahustavat ja turvalist sõidukogemust.

Nissan X-Trail T33 e-Power on muljetavaldav täiendus maasturite segmendis ning näitab Nissani pühendumust innovatsioonile ja jätkusuutlikkusele. Ühendades ainulaadselt elektrilise sõidukogemuse ja hübriidi praktilised eelised, pakub see maastur atraktiivset alternatiivi nii keskkonnateadlikele tarbijatele kui ka autoentusiastidele. X-Trail e-Power seab uue standardi selle kohta, mis on võimalik kaasaegses, mitmekülgses maasturis, ja tähistab olulist sammu säästva liikuvuse arengus.

Meie kollektsioonis on sellele autole sobiv sobivus.

De producten uit dit bericht