Otsin sobivat automatti oma autole:

Uus! Automaadid jaoks Opel Combo-e (Combo E) 2021-

Uus! Automaadid jaoks Opel Combo-e (Combo E) 2021-

2021. aastal esitletav Opel Combo-e on tähelepanuväärne täiendus elektriliste tarbesõidukite segmendis. See kompaktne tarbesõiduk ühendab funktsionaalsuse ja vastupidavuse keskkonnasõbraliku jõuallikaga, mistõttu on see ideaalne ettevõtjatele ja ettevõtetele, kes soovivad teha jätkusuutliku valiku, tegemata kompromisse jõudluse osas.

Täielikult elektrilise ajamiga Opel Combo-e pakub täisakuga umbes 275 kilomeetri pikkust sõiduulatust, mis on rohkem kui piisav linnas toimuvateks jaotustrassideks ja igapäevasteks sõitudeks. 50 kWh akut saab 100 kW kiirlaadijaga kiiresti laadida 80%ni vaid 30 minutiga, mis tähendab, et seisakuaeg on minimaalne. See muudab Combo-e mitte ainult keskkonnateadlikuks valikuks, vaid ka praktiliseks sõidukiks intensiivseks kasutamiseks.

Opel Combo-e üks suurimaid eeliseid on tema laadimisruum. Kuni 4,4 kuupmeetri suuruse koormamahuga ja kuni 800 kilogrammi kandevõimega pakub see elektriline tarbesõiduk samasugust funktsionaalsust nagu selle tavapärase mootoriga sõidukid. Ruumikat kaubaruumi saab paindlikult paigutada, võimaldades eri tüüpi veoste vedu. Lisaks võimaldavad külgmised liuguksed ja laiad tagauksed lihtsat peale- ja mahalaadimist, mis suurendab töö tõhusust.

Ka tehnoloogia ja mugavuse poolest ei jäta Opel Combo-e soovida. Interjöör on varustatud selliste kaasaegsete funktsioonidega nagu puutetundlik info- ja meelelahutussüsteem, navigatsioon ja ühendusvõimalused nagu Apple CarPlay ja Android Auto. Juhiabisüsteemid, sealhulgas liiklusmärkide tuvastamine, sõiduraja hoidmise abi ja hädapidurdusassistent, suurendavad ohutust ja mugavust sõidu ajal. Need funktsioonid teevad Combo-e mitte ainult tööloomaks, vaid ka mugavaks ja turvaliseks juhi jaoks.

Opel Combo-e vastab ka kasvavale vajadusele jätkusuutlikkuse järele ärisektoris. Ettevõtteid julgustatakse üha enam vähendama oma süsinikujalajälge ja minema üle keskkonnahoidlikumatele alternatiividele. Combo-e täiselektriline jõuallikas ei aita ettevõtetel mitte ainult neid nõudmisi täita, vaid võib tänu väiksematele kütuse- ja hoolduskuludele pikemas perspektiivis kaasa tuua ka madalamad tegevuskulud. 

Kokkuvõttes on Opel Combo-e mitmekülgne ja praktiline elektriline tarbesõiduk, mis võimaldab ettevõtetel muuta oma tegevust säästvamaks, tegemata järeleandmisi funktsionaalsuse ja jõudluse osas. Combo-e on oma muljetavaldava kandevõime, kaasaegsete tehnoloogiate ja keskkonnasõbraliku ajamiga väärtuslik valik tulevikku vaatavale ettevõttele.

Meie kollektsioonis on sellele autole sobiv sobivus.

De producten uit dit bericht