Otsin sobivat automatti oma autole:

Uus! Automaadid jaoks Peugeot 308 III SW (P5) 2021-

Uus! Automaadid jaoks Peugeot 308 III SW (P5) 2021-

2021. aastal turule toodud Peugeot 308 III SW (P5) on elegantne ja mitmekülgne täiendus Peugeot' populaarsele 308-mudelile. See universaal ei paku mitte ainult atraktiivset disaini, vaid ka täiustatud tehnoloogiaid, ruumikat interjööri ja tõhusaid mootoreid, mis teeb sellest tugeva konkurendi kompaktsete universaalide segmendis.

Peugeot 308 III SW disain on silmatorkav ja dünaamiline. Oma voolujoonelise kere, teravate joonte ja julge võrega äratab auto kohe tähelepanu. Esi- ja tagaosa iseloomulikud LED-valgustid rõhutavad auto moodsat iseloomu, samas kui rafineeritud detailid ja kvaliteetne viimistlus aitavad kaasa luksuslikule väljanägemisele. 308 SW on disainitud nii funktsionaalseks kui ka atraktiivseks ja see on selge juba väljastpoolt.

Seestpoolt pakub Peugeot 308 III SW ruumikat ja mugavat keskkonda. Kabiin on hoolikalt kujundatud kvaliteetsete materjalide ja ergonoomilise paigutusega. Peugeoti i-Cockpit-kontseptsioon tagab intuitiivse ja kasutajasõbraliku sõidukogemuse tänu kompaktsele roolile, kõrgele paigutatud digitaalsele armatuurlauale ja keskele paigutatud puuteekraanile. Selline paigutus tagab, et kogu oluline teave ja juhtimisseadmed on juhile hõlpsasti kättesaadavad, mis aitab kaasa sõidumugavusele ja ohutusele.

Peugeot 308 III SW paistab silma ka kaubaruumi ja praktilisuse poolest. 608-liitrine pagasiruum, mida saab tagumiste istmete kokkuklapitud asendiga laiendada 1634 liitrini, pakub autole palju ruumi pagasi, toiduainete või muude vajalike asjade jaoks. Paindlik lastiruumi paigutus võimaldab hõlpsasti transportida suuremaid esemeid, samas kui madal laadimislaud ja lai tagaluuk muudavad peale- ja mahalaadimise lihtsamaks.

Peugeot 308 III SW pakub kapoti all erinevaid tõhusaid jõuallikaid, sealhulgas bensiini-, diisel- ja hübriidajamit. Need mootorid on loodud nii, et nad pakuvad head tasakaalu jõudluse ja kütusesäästlikkuse vahel. Pistikhübriidvariant pakub erilist huvi neile, kes otsivad keskkonnasõbralikumat varianti, mille elektriline sõiduulatus sobib ideaalselt igapäevasteks sõitudeks.

Ka Peugeot 308 III SW tehnoloogiline varustatus on muljetavaldav. Sõiduk on varustatud mitmete täiustatud sõiduabisüsteemidega, nagu näiteks kohanduv püsikiiruse hoidja, sõidurajalt kõrvalehoidmise assistent ja parkimisandurid, mis suurendavad sõidu ajal ohutust ja mugavust. Infotainment-süsteem pakub ühendusvõimalusi, nagu Apple CarPlay ja Android Auto, mis võimaldab sõitjatele hõlpsat juurdepääsu oma lemmikrakendustele ja -muusikale.

Peugeot 308 III SW on rohkem kui lihtsalt praktiline valik; see on auto, mis pakub sõidurõõmu, mugavust ja stiili. Tänu täiustatud tehnoloogiatele, avarale siseruumile ja tõhusatele mootoritele on see suurepärane valik peredele ja pendelränduritele, kes otsivad usaldusväärset ja mitmekülgset universaalautot. Kaasaegse disaini, kasutusmugavuse ja vastupidava jõuülekande kombinatsioon teeb 308 III SW-st viimase põlvkonna komboautode väärika esindaja.

Meie kollektsioonis on sellele autole sobiv sobivus.

De producten uit dit bericht