Otsin sobivat automatti oma autole:

Uus! Automaadid jaoks Peugeot 408 (P54) benzine 2022-

Uus! Automaadid jaoks Peugeot 408 (P54) benzine 2022-

2022. aastal turule toodud Peugeot 408 on crossoverite segmendis silmapaistev. Oma unikaalse fastback-disainiga ühendab auto sedaani elegantsi ja maasturi kareduse. Peugeot esitleb 408-d kui uuenduslikku mudelit, mis on suunatud tarbijatele, kes soovivad midagi muud kui traditsiooniline linnamaastur või luukpära. Autot iseloomustavad teravad jooned, lihaseline siluett ja kaasaegne valgussignatuur koos iseloomulike „tuskade“ päevaste sõidutuledega.

Peugeot 408 kapoti all on mitu bensiinimootori varianti, mis kõik on keskendunud tõhususele ja sõidurõõmule. Baasmootoriks on 1,2-liitrine kolmesilindriline turbomootor, mis toodab 130 hj. See mootor on tuntud oma sujuva jõudluse ja ökonoomsuse poolest, mistõttu sobib see ideaalselt nii linnasõiduks kui ka pikemateks sõitudeks. Mootor on ühendatud 8-käigulise automaatkäigukastiga, mis tagab sujuva kiirenduse ja mugava sõidu. Neile, kes soovivad suuremat võimsust, võib Peugeot pakkuda ka võimsamaid mootorivariante.

408 interjöör on tüüpiline Peugeot: stiilne ja kvaliteetne viimistlus. Kesksel kohal on i-Cockpit-kontseptsioon, mille keskmes on kompaktne rooliratas ja kõrgele paigutatud digitaalne armatuurlaud. See tagab intuitiivse ja kaasahaarava sõidukogemuse, kus oluline teave on otse juhi vaateväljas. Armatuurlaua keskel asuv 10-tolline puuteekraan võimaldab juurdepääsu info- ja meelelahutussüsteemile ning on varustatud uusimate ühendusvõimalustega, nagu Apple CarPlay ja Android Auto. Lisaks on salong avar ja mugav, kus on piisavalt jalaruumi nii esi- kui ka tagaistujate jaoks.

Juhitavuse poolest paistab Peugeot 408 silma mugavuse ja dünaamika tasakaaluga. Vedrustus on häälestatud nii, et see neelab põrutused sujuvalt, samas pakub auto kurvides piisavat stabiilsust ja täpsust. See muudab 408 meeldivaks autoks igapäevaseks sõiduks, aga ka pikkade vahemaade läbimiseks. Roolimine on otsekohene ja kerge, mis annab linnas liikluses hea juhitavuse.

Mis puutub ohutusse, siis on 408 varustatud paljude abisüsteemidega. Mõelge kohanduvale püsikiiruse hoidjale, sõiduraja hoidmise abile ja automaatsele hädapidurdusele. Need süsteemid on mõeldud juhi toetamiseks ja auto kohandamiseks erinevate sõidutingimustega. Koos tugeva ehituskvaliteedi ja tugeva ohutusstruktuuriga tagab see kõrgetasemelise kaitse.

Peugeot 408 on loodud mitte ainult jõudluse ja mugavuse, vaid ka vastupidavuse jaoks. Lisaks bensiinimootoritele pakub Peugeot ka hübriidvariante neile, kes soovivad sõita keskkonnateadlikumalt. See kombinatsioon kaasaegsest tehnoloogiast, julgest disainist ja praktilisest funktsionaalsusest teeb 408 sõidukist mitmekülgse valiku laiale sihtrühmale. Selle mudeli esitlemisega seab Peugeot uue standardi crossoverite segmendis, kus stiil ja innovatsioon käivad käsikäes.

Meie kollektsioonis on sellele autole sobiv sobivus.

De producten uit dit bericht